+ Webmaster Forumu » Webmaster / Programlama  » Google Pagerank
  Pagerank Artırmak

Kullanıcı Adı: Beni Hatirla
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Pagerank Artırmak  (Okunma Sayısı 41 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 02 Ağustos 2008 »
webmasteryeri.net
AdministratoR

Rep Puanı : 0

Pagerank Artırmak

Son zamanlarda bizlere en çok şu şekilde bir mail geliyor; “Pagerank değerimizi nasıl artırabiliriz?” Tabiki pagerank artırmak için link değişimi önemli bir faktördür ancak en önemli etken özgün içeriktir.
Özgün içerik nedir?
Özgün içerik kullanıcıların internet ortamına daha önce sunulmamış dökümanlardır. Sitenizde 100 tane kopya döküman olacağına 1 tane özgün yani internet ortamında (Google Hafızasında) döküman eklemeniz sizin işinizi daha çok kolaylaştıracaktır. Siteniz özgün içerik ile daha çok ve daha hızlı indexlenecektir.
        Bazı arkadaşlar soruyor bir çok konu eklediğimiz halde pr durumumuz yeterli olduğu halde neden geç indexleniyor?
Bunun cevabını aslında yukarıda verdim. Google hafızasında sizin eklediğiniz içerik zaten bulunmaktadır. Google aynı içeriği neden bir kez daha ekleyip boş yere hafızasını doldursun, ya da neden zamanını boşa harcasın değil mi? Google son bir kaç yıldır tek önem verdiği şey özgün içeriktir. İnternet ortamında olmayan dökümanları bulup onları hafızasına almaktır.
Pagerank artırmak için yapmanız gereken tek şey düzenli zamanlarda özgün içerik eklemek ve backlink almanızı sağlamak. Link değişimi yapmak siteniz için pek fayda etmeyecektir. Önemli olan sitenizin ana sayfasına çeşitli isimlerde veya çeşitli sayfalarınıza sayfanızın isimlerini vererek link değişimi yapmaktır. Ve özellikle aynı hedef doğrultusunda kurulmuş sitelerden link almak inanılmaz derecede sizi yükseltecektir. Link takası yaparken nofollow olarak link alın. Yani link kodunuz sitenizi yeni pencerede açtırmasın tarama esnasında Google Bot sitenizin linkini gördüğünde taramakta olduğu siteyi bırakıp sizin sitenize transfer olacaktır.
Aklınıza takılan soruları: destek@googleyardim.com adresine bildirebilir yada konuya cevap yazabilirsiniz.

Kaynak: googleyardim
Sayfa: [1]   Yukarı git

Gitmek istediğiniz yer:  

Arsiv